Ibland vill man ha det man valt att inte få

Posted by on 3 oktober, 2011

Jag går som sagt på Kulturama gymnasium i Stockholm, inriktning Musikal.
Just denna måndag, på vår jazzlektion, fick ett gäng fräscha blyertspennor också vara med och titta. Med ”blyertspennor” menar jag alltså konst/design-ettorna. De hade i uppgift att teckna något i rörelse, om jag inte förstod det fel. Då var ju vår dansklass ett himla bra tillfälle.
Vi hade alltså publik halva lektionen. Detta var jättebra, för då skärpte vi oss lite extra, plus att vi (i alla fall jag och mina feeka-brudar) blev svettiga som aldrig förr på en jazzlektion. Me like!

Det är kul att de fick se lite vad vi håller på med. Jag tycker det borde vara mer sådant på skolan. Jag vill också testa på att måla och skulpturera som de i konst/design får göra, fota och redigera i mac-salarna som foto-eleverna eller kanske lära mig ett fett riff på gitarr som i artist/musiker eller storband. JAG VILL HA MER, KULTURAMA!