Vanstaskolan all over again

Posted by on 5 oktober, 2011

Idag blev en märklig dag. Jag gick upp och segade trots att jag hade bråttom. Det var första gången jag käkade proteinbar till frukost så det gick ju asfort. Jag kom precis i tid till historian.
Vad vi fick veta då var att religionen var inställd…vilket i sin tur innebär 6 timmars hål innan naturkunskapen. Ovärt! japp, det tyckte jag också. Därför drog jag hem. heheheheheeeee. Så löste jag det problemet. Mycket effektivt. 😉

Det betydde alltså att jag var i ösmo ca kl 13.30. Jag traskade till centumet i väntan på mamma. Jag gick förbi min gamla skola, där jag gick 7an till 9an. Guess what! Jag ba gick in. FLASH BACK! Det var jätteintressant.
Jag letade upp min favoritlärare Gunilla Oldenborg, som jag hade i svenska och engelska. Hon blev glatt överraskad.
Jag minns högstadiet. Gud vilken helt annan människa jag var.
Tänk vad mycket spontana saker som klaffade och som gjorde att jag hamnade där jag är idag. På kulturama, med världens bästa människor. Det var hårfint vet ni.
THANK GOD!

Här är en lite kul film från 9an.