det går om man vill

Posted by on 6 oktober, 2011

Jag sitter och tuggar på en proteinbar. Den är nomnom, men mamma gillar den inte alls.
Jag har insett att jag gillar proteinprylar och bantningsshakes. De är uppriktigt sagt goda!(!!!!!) Jag har ätit det så mycket att det känns naturligt i min kost. Och sådant som man är van att äta är oftast något man gillar. Saker som man ”alltid har ätit”. Visst? Jag är ett levande bevis på att man Kan ändra sina åsikter om mat. Jag har alltid varit en sådan som hatar tomat, inte gillar bönor, ogillar lök osv. Men jag bestämde mig för ett tag sedan att det var bra för mig. Så jag åt det med jämna mellanrum. Tvingade i mig det. Nu älskar jag bönor, lök är gott i tillagad mat (har lite svårt för rå lök fortfarande) och tomat börjar jag sakta men säkert tycka mer och mer om. Det tar ett tag, men det går att lära sig tycka om saker om man vill. Det gäller bara att äta det tillräckligt ofta. hihi! 🙂

Se bara my feekafriend Fredrika. Henne lyckades jag ändra på. (”förstöra” enligt min mamma). Hon levde på makaroner och köttbullar, och gillade inte grönsaker. Nu är hon typ som mig ^^ haha(y)