3 år av Kulturama kortfattat i några bilder

Posted by on 8 oktober, 2011

Här sitter jag och målar knasiga färger på naglarna, pratar strunt, bläddrar i tjejtidningar, sätter poäng på killarna på bilderna och har det allmänt bra tillsammans med mina allra bästa vänner. Vi har spenderat kvällen hemma hos feeka-Fredrika. Vi har tittat på massvis av gamla filmer. Filmer från föreställningar osv. Vi har inte insett att vi faktiskt är jävligt bra förrän nu. Fyfasiken va bra vi är, Musikal 3! LOVE. Och vad vi mer förstår nu är hur fantastiskt kul vi haft, och vad mycket vi lyckats åstadkomma. Även hur vi förändrats. Jag har blivit en HELT annan människa. No kiddin”””’!!

Vi har nästan ett år kvar. Let´s have some (more) fun! :D<3

 Ung media, våren(?) 2010

Ung media, våren(?) 2010

lilla musikal-philip i ettan 🙂

ja, det var ju påsk 2010