Motalatarzan

Posted by on 8 oktober, 2011

toalock är ganska sköna att sitta på. Speciellt nu. Eller va? ”speciellt nu”? eh… ok.. njaaaa. kanske inte.. det var lite förhastat av mig. hehehehe! Låt oss ignorera tidigare bokstäver och börja om.
Mina vänner sover. Jag själv var tvungen att ställa klockan, för jag vill hem. Vi har nämligen storbesök av mina låtsaskusiner från motala. Det är en stor grej för mig. Vi träffas nästan aldrig, förstår ni.
Vi har känt varandra hela livet tack vare att våra pappor var bästa vänner. Jag mer eller mindre bodde hos dem en hel sommar när jag var typ 12. Varför minns jag inte. Jag var väl där på semester, sedan ville jag aldrig åka hem.


Annie och Johan heter de. På denna bilden är det en av våra hästar, en stor jävla insekt och Annie i bakgrunden. Älskar att bromsen är så stor att kameran lade fokus på den XD SICK!!!