Hej jag är från securitas

Posted by on 12 oktober, 2011

Det känns mest naturligt att använda ordet ”godmorgon” här, men jag insåg nu att det kanske inte passar sig klockan 2 mitt på dagen.

Det hände en grej för bara någon timme sedan.
Jag vaknade och gick på toa och tänkte ”gud vad skönt det skulle vara om jag fick vara ensam i huset ett tag idag. Jag nästan önskar att larmet går nu så jag får springa upp, stänga av och va ensam.”  Efter det duschade jag och hade det allmänt chill.
När jag precis fått på mig kläderna såg jag två ben utanför mitt fönster (jag har fönster vid marken) ”Va tusan hittar farbror på nu då?” tänkte jag. Sedan knackade det på min källardörr. Trodde typ att han spikade eller något, så jag ignorerade det. *KNACK KNACK jättemegabombhårt*. Så jag öppnade fönstret och kikade ut.
”Hej, jag är från securitas. Det har gått ett larm här!”
”Oj.. de visste nog inte om att jag var kvar här nere.”
”så du har blivit inlarmad lilla damen?”
”heheh, ja.. det verkar som det”
”Gå upp och slå in koden så kanske det slutar tjuta!”

OFTA JAG INTE HÖRDE LARMET!!!! O.o hahah! Pinsamt värre!

GÖMMA-MIG-I-HÄNDERNA!

  • Johanna

    sv: tack 😀