jag är en ständigt uppkopplad skyperäka

Posted by on 12 oktober, 2011

Det har funnits dagar då jag antingen varit tvungen att vara utan dator och andra där jag inte haft mobil. Jag minns att det var sjukt jobbigt mentalt. Det saknades verkligen någonting.
Viccis internet har varit borta jättelänge. I över en vecka, jag skojar inte. På henne verkar det som att hon ser det lite som en ”utmaning”. (Rätta mig om jag har fel vicci). Hon säger att hon får så mycket annat gjort. Typ sömn. Och så är det nog. Det finns inget som håller en uppe.
Frågan är…. Skulle du ”fixa” att vara helt utan internet och mobil i 24 timmar, utan att känna att något saknas?

Jag läste i min måbra-tidning att de gjort en studie om detta. Försökspersonerna som tvingades koppla ner i ett dygn jämförde abstinensen med att ha ett grovt sockersug eller att hugga av sig händerna. 53% blev oroliga och 40% kände sig ensamma. Det stod också att en person med smartphone tar upp sin telefon minst 34 gånger dagligen. Ibland ens utan att vara medveten om det. Spännande fakta tycker jag! 😉

Gruppvideeeeooooo!!! nomnomnom :):):) (vet inte vad jag tuggar på.. kan vara en pappersbit)