jag kallar henne Gabbi, Gabbiswabbi, Gabriella och Gab

Posted by on 19 oktober, 2011

Gooood morgon kära läsare. Det jag håller på med just nu är att presentera mina vänner en och en. Om ni klickar på kategorin ”feekas” här till sidan kan ni läsa lite mer koncentrerat om oss. Det är nämligen inte bara jag som är feeka. Det är 6 st tjejer till. Alltså kan ju inte den här bloggen bara handla om mig, right? 😉

Så idag tar vi Gabbi.
Gabbi är en tjej som jag ser upp till, för hon är så lång i jämförelse med mig. hihi. Gabbi kan man alltid prata med. Hon förstår alltid. Dessutom är hon så smart så att man kan alltid fråga henne om saker. Hon har koll, vilket jag aldrig har. Därför behöver jag en Gabbi. 🙂 Hon är min vackra guldlock ^^ Hennes speciallitet är  knästrumpor, hatt och handledsvärmare. Så om ni ser någon sådan på stan så kan ni gå fram och hälsa, för sådant tycker vi är kul. =)=)=)

  • Gabbs

    Åååh tack sötis! <3