Kärt återseende med min favorit

Posted by on 19 oktober, 2011

Min favoritmusikal har alltid varit footloose. Ända sedan jag såg den för första gången på göta lejon med Måns Zelmerlöw som ”tommy” har jag alltid påstått detta.
Ska jag vara ärlig så har jag inte ens sett den riktiga filmen. Jag vet inte varför. DUMMA MIG!!!! Men ingen panik, jag ska se den nya tappningen nu. Footloose 2011-versionen ;D haha. Vi fick gratis förhandsvisningsbiljetter allihopa. SCORE!

Footloose har betytt väldigt mycket för mig. Det var nog den musikalen som gjorde att jag verkligen förstod att det var musikalartist jag ville bli. När vi sedan fick göra låten ”footloose” i tvåan blev jag ju brutalt jävla megalycklig. Den är dessutom ett av de roligaste och mest uppskattade framförande vi gjort.

Gabbi, linn och Vicci innan vi skulle ut på scen. 80-TAL!!!!!!!! <3