Tre nya rumskamrater

Posted by on 24 oktober, 2011

Jag har fått tre nya manliga rumskamrater. De stod här så fint när jag kom hem.
Namn har de fått också.
Jag visste att jag skulle få lite permanent vinterbesök av ett gäng växter, och det blir ju lite trevligare om de får varsitt namn. Eftersom jag fick friheten att välja namn själv blev det tre killar. (med tanke på att jag har ont om sådant rumssällskap nu för tiden. Nu är problemet löst! Smidigt va?) Det är också så mycket lättare att hålla sams med killar. Ni vet ju hur tjejer kan vara. Jag har hört att vissa tjejer till och med blir riktigt sura på varandra. :O Det är inget jag varit med om på ett par år, men det verkar som att det fortfarande finns kvar på vissa ställen… som en sjukdom. :S

Här är alltså mina nya vänner. Zac och Alex är två fina ”jagvetintevadförväxter”. Danne är lite speciell. Han är både timjan och rosmarin. cool kille!