KÖTTA!

Posted by on 26 oktober, 2011

Jag har köttat combat idag. (shape och zumba också, men det är combaten som är höjdpunkten på tisdagar)

Jag och Fredrika  har påbörjat en deff/ingaonödigakolhydrater-period.  Vad är detta bra för då? Jo det jag kan berätta för er. FAKTA ur min naturkuskapsbok säger att det endast är en yttepyttedel av kroppen som består av kolhydrater. Därför behövs de faktiskt inte. Man får i sig tillräckligt i lite frukt och lite morötter här och var. om man vill hitta ett effektivt sätt att bli av med överflödigt fett utan att behöva anstränga sig (ja det beror ju på hur mkt man gillar pasta ;D hehe) kan man bara göra som vi gjort. Ta bort typ allt mjöl, potatis, pasta, ris och naturgodis. Då ba poff! Jag ska återkomma med resultat om en vecka. 😉 Ännu en förklaring till detta är för att jag tänkt vara Ariel på halloween… Då måste jag vara lite extra fit. 😉