jordbävning i foten

Posted by on 29 oktober, 2011

Min fot är en sten som vibrerar. Den har ingen känsel, men den surrar som ett bi (känns det som). Den har somnat som bara den. Jag tänkte på det för flera minuter sedan, men var för lat för att ändra ställning på benet. Nu har jag knasig smärta i foten när den försöker vakna till liv.

Varför är man ofta så lat? Det är alltid småsaker man inte ”orkar”. Typ nu vill jag ha min nagelfil som ligger i väskan ca 1 meter ifrån mig. Men jag orkar inte hämta den. Därför biter jag av nageln istället.
Samma när man precis satt sig vid matbordet och kommer på att man glömt gaffel. Det är ju helt sjukt va jobbigt det kan vara att resa sig och hämta en gaffel, trots att det inte alls är speciellt ansträngande. x)
ett annat exempel kan vara att bädda sängen på morgonen. Det tar kanske 10 sekunder om man gör det slarvigt. Hur ofta bäddar jag sängen hemma?  Max 5-10 gånger per år. (alltså lite oftare än jag städar… Bara det visar väl på hur pedant jag är ;D… men jag gillar oordning!!!!!!!!!!!!)

Här är min glömma-gaffel-reaktion!