HUR HITTAR VI TILLBAKA TILL JORDEN??????

Posted by on 30 oktober, 2011

Det var något knas med Feeka.se imorse (jag vaknade visserligen klockan 13.30 av ett sms), men nu verkar allt vara som det ska.

Igårkväll var förmodligen alla förutom jag på halloweenfest. Jag satt hemma och var lite bitter över det, då det plötsligt plingade till i telefonen. Det var Johan (han som jag var på konsert med i onsdags) som sa att han var vid gullmarsplan och var sugen på att leka. ”Ja, varför inte” tänkte jag.
Vi bestämde att vi skulle mötas vid blåsut. Han hann dock komma ända till min dörr innan jag var färdig.
Sedan bar det av till Ri-hanná (Försök att få till uttalet). Det är en superstjärna som vi kom till när vi råkade falla ner i en spricka i marken i ljusets hastighet. Därefter räddade jag johan från en bro som föll sönder och vi besökte mount everest och marocko och så kastade vi godis och peppar på folk på centralen.
Ja, ni kan kanske föreställa er hur knäpp min kväll var (eller så kan ni inte det). Det blev som ett rollspel.

Johan är så random. Han är en kopia av mig, fast kille. Detta gör våra möten ganska…hmm…. märkliga, men ingen av oss tycker att det är speciellt konstigt. Det är mest bara skitkul! 😀  LOVELOVELOVE!