Jag kallar henne Victoria, vicci, roxy, rox, viccirox!

Posted by on 1 november, 2011

Nu var det ett tag sedan jag presenterade någon feeka-medlem, men alla ska med, så nu fortsätter jag med vicci.

Victoria Roxendal är en aschill tjej som verkligen vet var hon har sig själv. Det är hon som är klippan i vårt gäng. Hon har alltid någon smart teori om allt man behöver veta. Ja, man skulle kunna säga att hon är min gud. Det hon säger tror jag på, och om något är oklart så har hon alltid en trolig förklaring som jag kan tro på. För man har väl en gud för att ha något att tro på när man själv är lost? haha nej nu ska jag inte vara sådan. Jag kan inget om religion. Det enda jag vet är att jag tillhör ”the viccirox-religion”

Typiskt vicci är hello kitty, gitarr på ryggen överallt, rosett i håret, smittande skratt (man måste liksom skratta åt henne), hon gillar kakor. 🙂

Vicci kommer från usa vilket kan vara ganska kul att veta. Hon är också den som har mest lik musiksmak med mig av alla.
Jag ser upp till henne. Hoppas hon inte tycker jag är jobbig ^^ LOVE YOU GIRL!

Viccis blogg—> Viccirox.blogg.se 

 

På tal om vicci så ska vi shoppa lite idag 🙂 mihihihihi!

 

  • Victoria

    NAWWW kära pluppidos hur skulle jag någonsin kunna tycka du är jobbig!?!? Awwww krama krama älskar dig !!!