45 minuter vibrationsmassage från stan – hem. Znark!

Posted by on 3 november, 2011

”nästa blåsut”…*åker förbi och hela vägen till farsta*…… en stund senare..” nästa blåsut”.. jahapp, då var jag här igen.*

Jag har spenderat nästan hela kvällen på en tunnelbana. Fram och tillbaka. Men första resan var faktiskt värd, för jag såg världens snyggaste människa i ett par sekunder. Jag fick dessutom ett leende. nomnomnom! Men ja, mina päron är inte så pålitliga. Säger de 30 minuter blir det gärna en timme extra. Är det bara mina föräldrar som är så? :O

Tillslut kom det en bil (då hade jag åkt från skärholmen till slussen, till globen, gått till gullmars, åkt till farsta strand, åkt tillbaka till gullmars för att sedan hamna utanför åhlens city.), och jag kan säga att en jag upplevt den skönaste bilfärden i hela mitt liv. Det är dock inget mamma är stolt över, så jag får inte berätta.