blähää

Posted by on 7 november, 2011

Nu har jag ätit middag och det var nomnomnom! Den som kan gissa vad jag åt vinner en rosa elefant-tårta. 🙂 …meeeen eftersom ingen kommer ha rätt så kan jag ju berätta själv 🙂 Jag åt……… en avocado, en burk mä musslor och 5 torkade fikon. Awesome, ha?

Min speciallitet är att äta konstiga saker. Det jag åt idag var dock inte överdrivet konstigt. 😉 Jag kör på studentihopkok-grejen fast med lite nyttigare saker, eftersom jag inte gillar nudlar och korv. Min mamma påstår att jag låtsas att jag tycker ”vanliga” saker är äckligt och att jag egentligen inte alls tycker barnmat och keso är speciellt gott. Min mat är möjligtvis lite dyrare, men tränar man så som jag gör, då måste man tänka på vad man äter.

Det här är mest ett blähääinlägg. Jag ska redigera klart en film som ni ska få sen 😉 Brb med videon! ;D 

Jag tyckte denna var lite klipsk! 😉