ingefära är awesome

Posted by on 9 november, 2011

hellooo! Jag ska precis springa iväg till SATS och köra shape och Zumba innan skolan. Mitt proteinpulver är slut 🙁 Buhuuuuuu </3 , men det räckte till frukost. Tur var väl det. 🙂

Jag tänkte dela med mig av ett tips. Om du känner att din hy är oren/ om det håller på att uppstå en finne. Ta då en färsk ingefära och dutta saften på finnen. Jag duttar i hela ansiktet för att förebygga andra grejer, och det verkar funka.
Jag fick denna briljanta idé igårkväll, så jag testade och det verkar funka över förväntan. AWESOME! 😀 Jag ska testa igen ikväll och se om det blir ytterligare framsteg eller om det bara var en slump att hyn blev bättre just idag. 😉

Jag brukar även använda ingefära som tidsfördriv/göra mig osugen på att äta något annat. Om man stoppar det under läppen och har det som en snus så börjar det svida. Skitspännande! 😀
Jag har faktiskt hört att man kan byta ut snuset mot färsk ingefära om man försöker sluta snusa. Att det skulle ge typ samma känsla. Jag hade lätt testat….om jag snusat… Men nu gör jag ju inte det, så någon annan får vara försökskanin. Snusar du? TESTA! Jag vill veta om det fungerar :D:D:D

Nu drar jag och mina fula mjukisbyxor och tränar hela dagen. KRAM!