säg inget till tomten (a)

Posted by on 11 november, 2011

Då var det dags igen för julklappshandeln. Jag har precis inhandlat mina 2 första paket. Det känns ganska bra att ha bockat av 2 pers, men samtidigt vill jag ju inte vänta med att ge dem….
Mina bröder kommer bli glada, den saken är säker!

Frågan är när det är ok att börja handla julklappar. Är det när man tar på sig vantarna, när det blir december, när snön faller, när första advent varit…? Jag tycker nog det är mest ”rätt” att köpa julklappar i mitten av december, då alla andra också shoppar. Då är det julstämning och musiken i butikerna gör det så mysigt. Men det är ju rätt praktiskt att ha det klart redan innan december.

  • näää asså jag tkr det e fett ok å köpa i november! 😀 fast egentligen gillar jag den där ”julklappsstressen” i december lite, hihi, för den e så mycig.. känns inte som ngn julstämning i november ju. FAST egentligen borde man köpa julklappar året om, fast man bara ger dom på julen, för annars tar ALLA pengar slut på en å samma gång,.. så kanske ska börja köpa jag med nu! (säger så varje år hehehehehhehe) PUSS PÅ DIG WHESSIE