Min fettprocent, mitt bmi och min fysiska ålder…kanske!

Posted by on 13 november, 2011

Hallå där!

Hälsomässan igår var awesome. Jag plockade på mig sjuukt mycket gratisprylar och testade massa kul saker. Jag gjorde ett test där de mätte min fysiska ålder. Jag fick då reda på min exakta vikt, hur många kg/procent som består av fett, muskler, ben osv. Även Bmi och sådant fick jag på en liten pappersremsa.

Nu blir ni förstås väldigt nyfikna på mina resultat eller hur? Men jag tänker faktiskt vara lite lurig och säga såhär: Nu ska jag och Vicci till IKEA, springa runt och leka och köpa kaffe med bulle för 5 spänn. Har jag då fått minst 5 kommentarer så kommer ni få se mina resultat i detalj (spelar ingen roll vilka inlägg som kommenteras). Det är alltså upp till er! Jag vet att ni är många, men det märks inte. >:/

Passa er för Vicci. Hon slår er!

Tomma meningslösa kommentarer räknas inte!….. vilket hot, eller hur 😉

  • Hanna

    Ha det superkul on da Ikea! Gos!

  • Gabbsii

    Jag vill också till IKEA!! Vilken blir det nu då?

  • nu blir jag ju nyfikenju.. asså dumma mamma som blev sjuk 🙁 jag vill också DIIIIIIIIT