10 är det heliga talet

Posted by on 15 november, 2011

Vicci frågade mig i lördags kväll när jag brukar vakna på morgonen. 10 gissade jag på. Det kändes rätt. Morgonen därpå slogs ögonen upp exakt klockan 10, och vi skrattade lite åt det. Men idag är det bevisat. Jag har en inbyggd klocka som säger ”TIO. NO MATTER WHAT”. Igår gick jag och la mig halv 5.. och när vaknade jag? 09.52!
Jag har faktiskt iakttagit detta omedvetet. Jag vaknar alltid 10 när jag inte har något alarm. Vilken tid jag än går och lägger mig. Förra veckan gick jag och la mig 22…. Då vaknade jag dock 09.38, men ni förstår vad jag försöker säga. 10 är mitt kall!

Men… inatt kan jag inte sova så länge som jag vill. Måste upp om 5 timmar. How  UN-awesome! Det blir alltid så när jag är hemma i nynäs hos mamma och pappa.

Hur länge kan du sova om ingen väcker dig?

Så här brukar det alltid se ut i bilen när vi åker till fjällen. Mamma mosad i mitten, med bröderna sovandes på båda sidorna.