Kulturamas positiva toalettklotter =)

Posted by on 15 november, 2011

”Vi är alla löv på samma träd, mitt i det som sker”, ”du som bajsar nu är vacker”, ”muntergökar, korv o lökar, krisen ökar, vintern spökar, lärarna pökar, eleverna krökar, DU mökar”, Du är fin precis som du är”…

Dessa märkliga citat har hittats på lite olika platser i skolan. Med tanke på det återkommande kiss-och-bajs temat kan alla säkert gissa var. Kulturamas tolaetter! Dessa små meddelanden kanske räknas som klotter. Men till skillnad från vanligt ungdomsklotter, som man kan se på offentliga toaletter, är dessa meningar positiva och rent ut sagt lite uppiggande. Det mesta är ganska obegripligt och har ord som man aldrig trodde skulle bilda en mening tillsammans. Men jag älskar knasigheten i dem. Jag brukar känna mig bättre till mods om jag någon gång skulle behöva bajsa. Det är ju något man helst inte gör när man vet att någon annan ska gå in kort därpå. 😉 haha! 😀

Antingen kan man bli glad och tänka ”vilken trevlig prick som varit här innan migeller så kan man se det som Linn när hon fick frågan om vad hon anser om toaklotter:”Det stör mig inte direkt förutom att det påminner mig om alla andra som varit där”o.O. HAHA typiskt linn som är livrädd för bakterier.


Fattar inte, men det betyder säkert nåt jättefint. Randomness<3