Modellerat för Colorez

Posted by on 16 november, 2011

 

Imorse ploppade det till på facebook. Precis just då händerna var inkletade i chokladbollesmet. Det var min gamle vän Madde som skrev hej, så jag slog in ”hej” med näsan och skickade. =)
Det visade sig att hon behövde modeller till colorez-kläder. (en butik som ligger i gamla stan.) Turen var med henne idag, för just denna onsdag hade vi inget projektarbete —-> slutade tidigare —–> det hann inte bli för mörkt!

Så jag drog med mig vicci, sara och fredrika och lekte modell ett tag. Därefter följde vi med till butiken för att spana in vad det var för någonting. där fastnade vi skitlänge. Det fanns så sjuuukt mycket snygga t-shirts, linnen, väskor, ringar, klockor… Precis i min smak alltihop. Och lyckan som uppstår när han i kassan säger att vi får rabatt på kläderna som tack för hjälpen är stooor. Då är det ju bara att shoppa loss OM man inte sätter stopp för sig själv.  Förstår ni då min beslutsångest? 2 plagg. That´s it!


Här har vi de två vinnarna. Jag ser det som 2 lite för tidiga födelsedagspresenter till mig själv. Tack thessan! 😀
S
pana in deras webb-butik och shoppa gärnet för allt där är grymt snyggt!

  • Vicci

    ÄLSKAR HEADERN!! OMNOM som en smäck

    • Whiiiiee tack!! 😀 Tycker du designen blivit bättre? .. dock försvann sidoprylen med kategorierna :O WTF????