2 different kinds of thessan

Posted by on 17 november, 2011

Fysatan vilken hemsk dag. Allt blir bara dumt för mig när jag är trött. Jag blir känslig och kan inte koncentrera mig. Jag kom på mig själv med att jag inte sjöng fast alla andra gjorde det på sånglektionen, flera gånger. Jag sjöng typ i huvudet eftersom jag faktiskt trodde att jag sjöng. x) Det var luddigt. Som sockervadd i hjärnan.
Därefter fick jag tillbaka ett prov jag faktiskt var nöjd med när jag lämnade in det… Det var tydligen inte läraren… Då blev det officiellt en dålig dag.


Som vissa redan vet så fyller jag 18 imorgon. HURRA! 😀 Och efter regn kommer solsken. därför har jag vänt min dåliga dag till något positivt. Imorgon lär ju rocka! (tattigt, jag vet. Men jag gillart!)

Åter till det faktum att jag fyller år och att vi ska Ut på krogen. I´ve never been there, så jag har liksom ingen koll.

”Paniken som uppstår när Thessan förstår att hennes stil inte passar på krogen”. Inget av ”MIG” passar inte in där. :O

 • Jag trillar i klackskor.
 • Min fysiska ålder (och mentala förmodligen) ligger på 12.
 • jag älskar färgglada kläder med monster på.
 • mina röda kill-chinos är mina finaste<3
 • jag känner mig fånig i klänning.
 • det ekar i min kjol-garderob
 • Läppstift är ett no-no
 • Jag är lite cool och har inte mittbena.
 • Och sist men inte minst.. JAG ÄGER INGA BRUTT-KLÄDER! Jag är ingen jävla brutta.

Såhär såg jag ut när jag ”klädde ut mig” en gång i våras.
Jag kände mig minst sagt obekväm och ville helst bara ursäkta mig för alla som gick förbi. men.. a.. det kanske är dags att dra på sig något sådant?
!
 • sv; ja ingen glöd i henne inte :/ jag har knappt gett filmerna en chans, men det lilla jag har sett var inget att hurra för!

  http://feliciaaulen.blogg.se

 • LinneaMatros

  känner precis likadant. trivs inte alls i klänningar osv.
  grattis i förskott förresten. 😀

  http://Linneamatros.se

 • Equill

  Du kommer klara det bara bra! och om vakterna inte kommer in så ring mig 😀 Alla vakter jag har mött har gillar mig 😀 Och du ser säkert bra ut i klänning för du ser bra i allt Rulltårtan!! haha ha en AWESOME!!! Dag.

 • Hanna

  Din stil duger vist den är ren awesomeness! Ha inte på dig nått du inte vill ha på dig 🙂