you´re perfect for me

Posted by on 24 november, 2011

Jag har suttit ett tag och försökt hjälpa min lillebror med sin engelska-läxa. Jag har inte haft engelska nu i 3an vilket jag tyckt varit rätt skönt, men fysatan va dålig jag blivit. Jag blir mörkrädd. Tänk att man glömmer saker så fort.

 

Idag har jag spenderat massa timmar på gymnasiemässan och gjort reklam för kulturama. Det var superkul. Dessutom känner man sig lite cool när ett flertal 96or påstår att man är snygg. Haha, Love to you guys! <3 Dessutom så har jag varit glad hela dagen pga. en sjuuukt snygg människa som stod i en annan monter och spikade. Dock vet jag inte vad han heter. feeeettt syyynd! jaja.. life goes on! 🙂 Han var perfekt till utseendet.

Vad är ”perfekt” enligt mig då? Ja det kan ju vara ganska intressant. Jag har inga krav som är ett måste, men jag har vissa återkommande punkter:

  • Bruna ögon –  det är någonting i bruna ögon som jag smälter för. Det blir liksom små rådjursögon som man vill gosa med ^^
  • Musiker – Folk som är musikaliska är ett sjukt plus. Alla växer i mina ögon om de har något med musik att göra, vem det en råkar vara.
  • Den vackra snedluggen, även kallad ”estetfrillan” och ”emohåret” – Det är håret de flesta tjejer tycker om, men det är få pojkar som förstår det. Mer snedluggar till folket!
  • Svart hår – är snyggt!
  • Gingers – Detta tycker mina vänner är lite knäppt, men jag har en sak för gingers. Dock finns det två sorters gingers. 1. De som liknar Ron i harry potter och 2. De som är snygga. Det är såklart de snygga jag syftar på. 😉 Jag har velat vara rödhårig i hela mitt liv själv, så det kan ju vara därför jag gillar rött hår och fräknar. 🙂
  • Randomness – Folk som är spontana och dumma i huvudet fångar mitt intresse hur de än ser ut.
  • Snygg näsa – jag hatar att jag gör det, men det finns några som ratats just pga att jag tyckt att näsan var för ”ful”. Ytligt, tragiskt, men sant!
  • piercings – töjningar eller tatueringar. Det är också nom!

This is Jamie Ryan Dee! Han är sjukt snygg på vissa bilder, men lite för fjompig för min smak i sina videos. Men han går utmärkt att titta på ^^

Där har vi en liten lista som du kanske finner intressant, eller också inte. Det var i vilket fall som helst vad jag hade att komma med denna kväll. Nu ska förkylningen bort! Godnatt <3