datorfixelitrix

Posted by on 25 november, 2011

Jag har världens bästa grej. Jag fick den av mormor och morfar förra veckan. Det är en kylplatta till min bärbara dator. Datorn har, ända sedan jag fick den, blivit så sjukligt varm varje gång  jag använt den, men inte nu längre. Den är sååå mycket snabbare nu. Jag slipper bränna mig på den också (vilket jag faktiskt gjort. Förstår ni då hur varm den brukar bli?) Är det vanligt att folk får brännskador av sin dator, eller är det något som är fel då? .. fast, det har ju ingen betydelse längre eftersom problemet nu är löst.

Så jag tipsar alla med bärbar dator om the laptop cooling stand, ^^

På tal om min dator så håller jag på att ta bort alla skräpgrejer. Jag visste att jag samlar på mycket skräp irl, men inte att jag även samlat på mig miljoner små onödiga saker som fuckar up datorn. Nu ska de VÄCK! Till hjälp har jag en något frånvarande storebror (han är inne i sitt spel och flikar in lite hjälpande ord).

…….Föreställ dig en lila hjärtformad sköldpadda som ska ta sig 1 km utan ben framåt, endast med hjälp av tungan… typ så långsamt går rensningen. Den har stått på 50% i 3 timmar. Sköldpaddan tog nog en paus där för det har faktiskt kommit TVÅ HELA PROCENT på en timme. Det är ju en fantastisk evighetssyssla för mig.