nya julkalendern ris eller ros?

Posted by on 2 december, 2011

Jag har gjort lite juliga saker idag. Till att börja med har vi sjungit julsånger på sångfördjupningen och nu när jag kom hem har jag och mamma bakat lussebullar. Hahaha min mamma är som ett barn. Hon hade lite svårt att dela med sig av degen. ”Är det där min deg?”*killereyes*. Hon svarade med tystnad, sedan började hon garva.
Hon hade delat upp degen i två heeelt ojämna klumpar och tagit den största själv. Hennes försvar var; ”men jag kände att jag verkligen skulle lyckas med de här bullarna”, ”…Så då ville du göra alla själv så jag inte kunde komma och vara bättre, eller vadå?”

På toppen av detta julmums har jag sett första avsnittet av julkalendern. Och jag kan meddela att jag tror den kommer vara bra. Jag ville fortsätta titta när den var slut. Det är positivt enligt mig. 🙂 Jag älskar också han som spelar huvudrollen. Han är så feekagos<3 Det enda som stör mig är att barnet inte säger nåt. PRATA UNGE!!! … men det kommer väl..

Detta är något jag tänkt följa! .. kanske så pass att jag måste gå och köpa en julkalender där jag kan öppna luckor.

http://svtplay.se/v/2623121/julkalendern_tjuvarnas_jul/del_1_av_24

hihi jag tittade en gång till nu! ^^ Sååå bra!