Snacka om irriterande

Posted by on 6 december, 2011

Tisdagar är den värsta dagen på hela veckan. Det är den dagen som inte är någonting. Det är inte starten på en ny vecka, det är inte lill-lördag, det är inte nära fredag, det är inte fredag, det är inte helg…det är bara TISDAG!

Vad som mer är dåligt med tisdagen för mig personligen så är det den enda dagen jag inte har några estetiska ämnen, den dagen då jag går längst (8.30-1700), jag har en håltimme på 4 timmar ochvi har RELIGION. Jag hatar religion. Det är det värsta som någonsin uppfunnits..typ. haha! Nej men det är fruktansvärt tråkigt. Speciellt med vår lärare. Hon lär ut på ett sätt som inte alls funkar för mig. Hon köttar powerpoints non stop varje lektion. Dessutom så har hon två störningsmoment som jag inte kan låta bli att lägga märke till.
Hon säger ”ehm” och så gör hon ett smack-ljud. Som om hon tar sats till att börja nästa mening.

Jag bestämde mig för att räkna alla gånger hon gjorde så i en halvtimme för att göra lektionen lite intressant… Skrämmande resultat!

Har ni någon lärare som gör något irriterande? Om ja, Vad?

  • Han säger bam, och gör smackande ljud hela tiden.

  • Jonas

    *Tittar oförstående rakt ut i luften och önskar att han var någon annanstans* och säger ”jaa” med bred finlandssvenska.

  • Fredrik

    jaa har haft ett par st, 2 i 8-9 de enda var 2m lång och då han sträckte på sig åkte trögan upp så raggar strängen syndes och så klappade han sig på magen sjukt jobbigt, sen en annan lärare pratade så SJUKT SEG SÅ man somznzazdzeZzz,, sen hade jag en senast i 2-3 an i gymnasiet som gjorde extremt fula stora D och BN såg ut som vatten droppar typ jätte fula!