Wanna know? ;)

Posted by on 6 december, 2011

Jag fick ett önskemål om att jag skulle berätta lite om mig själv, så jag har svarat på 60 st frågor som jag delat upp i 6 inlägg. : )

Så, nu är det dags att få reda på lite onödiga saker om mig!

 

1. Vad är ditt mellan-namn? Mitt fullständiga namn ärTherese Anna Marie Löfstedt. Min mamma stred för att jag skulle heta Petra, men farfar vägrade pga att det namnet snott hans namnsdag. De hade alltså bytt ut ”börje” mot ”petra”.

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? När jag var liten hette jag alltid Caroline när vi lekte mamma pappa barn. Men jag skulle gärna heta något annorlunda som typ Tindra eller Blåbär eller nåt sånt. 😀 eller Physalis kanske ^^Det är ju coolt.

3. Är du i ett förhållande nu? Nix! Det var ett bra tag sedan..

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Jag och singellivet har varit tillsammans i 2 mycket lyckliga år. 😉

5. Vem var du tillsammans med sist? En pojk som heter oscar

6. Får man fråga varför det tog slut? Det är ett sådant där mysterium, ni vet.

7. Har du haft ett seriöst förhållande? ja

8. Vem vet mest om dig? Jag själv och mina Feeka-vänner

9. Vad gör du på fredagskvällar? Jag tränar och har kul med vänner, eller tränar och går hem och bloggar. antingen eller. =)

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Ice age 3, what happens in vegas eller Peter Pan. Jag ogillar allt för seriösa filmer. Jag har så svårt att sitta stilla och se på film för l’änge. Därför är det lättare med komedier som man inte behöver hänga med på hela tiden.

  • aha! 😀 nu vet ja mer om dig 😀

    • Feeka

      Yes! Och snart kommer du veta ännu mer ^^ spännande! 😉 haha