Jag ska visst på alla festivaler

Posted by on 12 december, 2011

……Om jag själv får välja…..

Min mamma skickade en bild från tidningen igårkväll. Det var en reklambild för Metaltown (en festival med massa bra musik). Biljetterna släpptes idag. Och eftersom festivaler är min favoritsysselsättning så började jag dregla. Mamma sa nyss att jag får vilken festivalbiljett jag vill i julklapp. OMG!!! GLAD!! Men då måste jag ju välja ut den bästa. Jag har googlat runt lite och hittat potentiella festivaler inför sommaren.

 • PIER PRESSURE
 • SIESTA
 • WEST COAST RIOT
 • EMMABODAFESTIVALEN
 • PUTTE I PARKEN
 • METALTOWN
 • P&L
 • PLUS RESTEN AV ALLA VÄRLDENS FESTIVALER.

 

Någon av er som ska på någon festival i sommar? 🙂 <3

 • Tack ska du ha:)!

 • Stefan

  P&L är helt klart bäst och störst! (japp jag ska dit)