TV3 till kulturamas julavslutning

Posted by on 20 december, 2011

Näe, jag blir ledsen. Myggtejpen suger! Det blir alltid ett dumt märke när man lossar på den lilla mikrofonen, som vi nästan alltid har fasttejpad på kinden under uppträdanden. Så även idag!…

Det blev en märklig avslutning idag. TV3 var nämligen på besök och massa kändisar såsom Sanna Bråding, Daniel Breitholtz, Renée Nyberg osv. sprang runt i korridorerna. Vi var ovetande om detta och blev såklart nyfikna på vad de skulle göra. Skulle de överraska någon som kommit med i en talangshow? Skulle de visa något från vår föreställning på TV? ..frågorna var många, och länge gick vi runt och funderade tills vi tillslut fick reda på att Sanna skulle hålla ett tal inför en stor publik. De skulle alltså använda oss kulturamare som publik. Det var bara det… Lite besviken blev jag allt.

Vi var dessutom bara 9 st musikalare i skolan idag. Vi brukar vara 14. Men vi löste placeringen bra och det gick megabra ändå. Jag tror skolan börjar digga våra nunnekåpor. Jublet var fantastiskt! =)