Jag är asbra

Posted by on 21 december, 2011

Nu ska jag pallra mig iväg till SATS-globen och köra pump och SH’BAM med fredrika.
Igår var vi på shape och combat. På combaten var det en ny instruktör. Han har bara haft dansklasser och bodypump tidigare. När jag skulle lämna sats så ropade han från receptionen ”Hur fan kan du vara så bra på allting?” Min reaktion var ”men va? haha”. ”ja, du dansar jättebra och på combaten ser det asbra ut. Du har sådan kraft i slagen. Hur kan du?”

Jag blev jätteglad när han sa så! LOVE TO SATS<3

På tal om komplimanger i förra inlägget! 😉

 

 • Hur räcker du till…. På en Stressfaktor dinglar du lätt mellan 9-10.
  Du kör verkligen 24/7… Du är inte bara Asbra… Asfin också!
  Ehmm…kan man säga ASFIN..? Blir lite motsägelse där! Men du Greppar!
  Kör försiktigt Tjejen!

  • hehe jag älskar kicken av att träna och så är det så fantastiskt kul att röra sig till musik 😀 Min kropp får faktiskt nästan alltid vila på helgerna, så jag har hälsokoll 😉
   Nämen TACK!! Nu blev jag glaaaad!!!! :D:D:D