Vi har äntligen hittat hem

Posted by on 22 december, 2011

Igårkväll var jag ute med Sara och fredrika. Sara hade skrivit upp oss på listan till ”collage” som ligger på östermalm.

Jag har bara varit ute 3 gånger sedan jag blev 18, och jag har liksom aldrig känt att jag riktigt passar för det. Inte här i stockholm där alla är bratz. Jag gillar inte dem, de gillar inte mig! 
Vi kom dit vid 10 – halv 11 och satte oss ner. Sedan tittade vi på folk och fascinerades av hur de betedde sig och hur de såg ut. Vi visste detta innan men vi ville ju bara dansa och ha kul. Dock fanns det inget bra dansgolv så vi drog när alla andra ville in (och när vi kände att de där 30 kronorna för garderoben varit värda). Det kändes så bra att gå just då. När alla lämnade in sina jackor gick vi och hämtade dem.
När vi klev ut till alla som trängdes utanför frågade vakten ”Ska ni gå tjejer?”. Det kändes så skönt att säga ”Ja! ”. Klockan var då 12.

Men vi hade inte partat färdigt för kvällen. Vi ville någon annanstans. Jag visste att det fanns en rockbar någonstans i stockholm och jag visste den hette Harry B james. Mer visste jag inte, men vi körde på det och äntligen har vi hittat ett ställe för oss. Backslickbrats är ett minne blott.

En bild från i lördags när Jag och linn var på ”Blå”. Pojken bredvid är linns pojkväns kompis Daniel. =)

  • Lixen.se

    Klart att någon så snygg som du inte passar in på Viper Room!! Fast det är stället man drar till första gången man går ut typ, bara för att det är billig alkohol. ^^ Men Harrys är bra! 🙂