photoshop kan allt

Posted by on 23 december, 2011

Det är fantastiskt vad photoshop kan göra med en osminkad originalbild.

Detta är vad jag hållit på med de senaste 20 minuterna. Jag redigerar ofta inte mina bilder så mycket att de blir missvisande, men idag fick jag lust för det. Jag ska nog försöka redigera en riktigt snygg mangaversion av någon. Antingen mig själv eller någon kompis… eller av dig ^^ om du är intresserad av vad jag kan skapa av en av dina bilder så är det bara att säga till ;P

 

  • Tobbe

    för några år sedan vad det någon som skrev ”lita aldrig på en tjej som är bra på photoshop” hehe 😛
    vill du ha en utmaning kan du ju ta någon av mina bilder och göra det du kan för att det ska bli något tufft 🙂

    • haha det är nog sant egentligen x) För har man en finne så är det klart man tar bort den när man kan. Ibland är man mörk under ögonen.. då är det snabbfixat… såååå…. det stämmer nog till viss del ;P

  • Nikki

    Du kan få testa att gö nått av mig ? 😀 Kolla in dayviews & bilddagboken : nikkipikkipuss 😛 😀