detta är också awesome

Posted by on 26 december, 2011

Ni kanske undrar varför jag inte gjort något inlägg om vilka awesome julklappar jag fick, som alla andra gjort. Då ska jag säga er att det är för att jag inte fick några superawesome julklappar som är intressanta att visa upp. Det mest awesome jag fick var ett kvitto från seven eleven = inge kul att visa. Men jag är glad för det. =) Jag fick lite krims-trams som är bra att ha.

istället för mina lite mindre awesome julklappar så visar jag er ett par trasiga festivalbrillor och en upp-och nervänd biobiljett.

  • Gubbiiii

    Hahahaha så himla söt xD

  • My

    hahaha bästa! Kul att du lämnade en sån amazing comment btw, blev helt glad 😀 Gillar att du inte showar off vad du fått i julklapp, känns så ytligt och konstigt att göra det :s Kramar <3

    http://mymic.blogg.se