2012 är välkommen

Posted by on 31 december, 2011

För några sekunder sedan hörde jag dagens första raket. 2011 sjunger på sista refrängen.

Jag har älskat 2011. Det har varit långt och händelserikt. Jag kommer sakna det. 2011 är året då jag släppte taget om mina rädslor, slutade planera, började leva i nuet, förvandlade mig till den jag är så att det syntes även på utsidan (färgade håret, slängde alla tråkiga gulliga kläder..), åkte på festival, fick fantastisk självkänsla, hittade grymma vänner, sökte till idol, började käka kakor utan ångest,  fyllde 18.. Och allt annat som gjort att jag är där jag är idag. dvs. ALLT!(!!!!)
Detta ska jag ta med mig till 2012 och fortsätta på. 2012 kommer alltså bli 100000 gånger bättre. YES!

Jag och Linn har precis gjort oss nyårsfina. Så nu ska jag och mina fina armar gå på party. och mitt husdjur får självklart följa med (Linn)

GOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE! 😀

  • Hanna

    Gott nytt år själv!!!!!! 😀 Kan du kanske berätta något om den resan från vem du va och den du är nu ? 🙂 Jag vill så gärna göra den resan jag med! Vi hoppas på att det bästa ligger framför oss.gott nytt!

    • Jag tänkte spela in en video med det till dig kompis! 😀 den kommer inom en snar framtid 🙂