nyår spökar

Posted by on 2 januari, 2012

Dags att lyda nyårslöftet. Jag vaknade nyss och om en timme ska jag vara på sats och kötta i 3 timmar. Jag har, som många andra, ätit kanske liiite för mycket på lovet, så det måste fixas till. Jag tänker hålla mig isolerad tills detta är fullbordat. Så ingen får se mig i mitt orätta jag. Haha! nej men nu ska jag göra mig förtjänt av blomkålen jag har i kylskåpet ;D

  • haha mamma sa nyss ba ”vi ska äta subway imrgn så du får skriva upp vad du vill ha för macka” jag ba ”men jag fixar något eget isåfall, vill inte ha” hon ba ”men lägg av nu fredrika, vi ska ju äta allihopa så det är väl trevligt om du också gör det” (lite halvförbannad och irriterad) jag ba ”men jag ska testa å vara utan gluten å se om min mage blir bättre” hon ba ”jahaaaa, ååh men så bra. kanske laktos också då, det e bra.” (jättetrevlig)
    JAG MENAR, DÅÅÅÅ E DET OKEJ Å INTE ÄTA BRÖD HAHA.