Nyårslöften och en knäpp nyårsvideo+bilder

Posted by on 2 januari, 2012

Hellooo!!!
Igår var det nyår och jag har påbörjat mitt nyårslöfte. ”Att välja/göra det som är bäst för mig”. Med det menar jag inte att jag ska vara egoistisk mot andra, utan att jag ska tänka smart innan jag gör saker. Tex. om jag ligger i sängen någon dag och vet att jag behöver göra någonting. Då ska jag se till att göra det, istället för att ligga kvar

Mitt andra löfte är att sluta äta gluten eftersom min mage är känslig mot det, plus att jag och fredrika tävlar om att bli fittigast till sommaren. Då är det ett plus att göra sig av med mjöl osv. =) .. Jag gör detta mest på kul. Jag är ganska nöjd med mig själv, trots att jag inte är någon size zero. Igår var jag inte så taggad på det, men nu känns det bra.

Här är en film som vi random spelade in igår när vi var som mest taggade. Dock blev inte kvällen så party som vi tänkt. Den mesta av tiden spenderades på tunnelbanan. Fast det var trots allt väldigt myclet folk där med, så det fanns ju människor att prata med. 😉