hälsosam igen!

Posted by on 3 januari, 2012

Nu har jag haft kul. 3 timmars pure awesomeness på SATS. Shape, combat och Sh’bam.

Nu ska jag fortsätta i hälsans spår och äta middag ensam. Min storebror dissade mig och åkte hem till nynäshamn istället. 🙁 men men…

Efter andra klassen idag så kom det fram en kvinna som tyckte jag var galen när det visade sig att jag skulle på ett tredje pass. Dessutom så sa hon ”svettas du aldrig?”. Hon hade nämligen lagt märke till det. ”Jag såg dig springa på bandet en gång, jättelänge och i ett rätt högt tempo, men du blev ju inte svettig”… och det är sant. Det gör jag inte. Jag förstår inte hur det är möjligt att svettas så lite som jag gör. Trots att jag är den som köttar mest. När jag och fredrika tränar tillsammans är vi fan tokiga. Folk kommer ihåg oss som de där glada tjejerna och instruktörerna ber oss komma på deras pass och sprida energi. Är det inte fantastiskt? ^^
.. min dröm är att någon gång svettas så mycket att hela tröjan är blöt. Jag SKA lyckas… någon gång!

kikärtor, löksill, vitlöksill, äggvita, blåmusslor, gurka och senap

  • NYÅRSLÖFTE!?!?!??! SVETTAS SÅ TRÖJAN BLIR BLÖT! YEEEEEYYYY! jag känner att min kondis e rätt sämst nu. tyckte afropasset var asjooobbit xD men jag jobbar påt! å sen såsmåningom köttar jag dom där tre passen med dig varje tisdag ;D

    • hahahha fyyfan. Hur jävla länge måste inte vi träna då? XD i typ 40 graders värme. Vi kanske kan lyckas i sommar 🙂 moahhaha

  • Pau

    Men bruudar!! testa Bikram yoga dåe… DÅ ÄR MAN I ETT SUPER VARMT RUM!
    Man måååste svettas sönder då! :O