Jag är ju en tjej som kan photoshop…

Posted by on 5 januari, 2012

Satan va mosig jag är efter idag. Jag har spenderat 4 timmar med att skämma bort mig själv. Det var så mycket mer än en ansiktsbehandling. Satan va lyxigt det var.

Först fick jag tjattra om det jag gillar att prata om mest. Min hälsa och vad jag äter och inte äter. Efter det peelade hon min rygg och gav mig massage, därefter vaxades diverse kroppsdelar och allt avslutades med en ansiktsbehandling/massage + sminkning + noppning av ögonbrun. LYX!!!!

Hon berättade också massor av intressanta saker för ett freak som jag. 😉 Bland annat att det finns olika ”partier” i ansiktet som påverkas av hur andra kroppsdelar mår. Det verkar som att jag måste börja äta mer regelbundet och mer avocado och tvätta bort sminket innan jag tränar.

 

 


Jag skulle i detta inlägg vilja blotta mig lite för att ni inte ska få fel uppfattning av mig. Jag har upptäckt att vissa fått för sig att jag är bättre än jag är.(folk som inte träffat mig irl alltså). Jag är låångt ifrån perfekt och har mina problem jag med. Jag har obviously ganska kass hy både i ansiktet och på ryggen, Trots att jag tränar så mycket som jag gör så går mina förbannade lår ihop och jag skulle gärna gå ner några kg julmat. Jag skulle kunna ha en perfekt kropp hur lätt som helst, om jag inte älskat att äta så mycket. x)
Jag har dåliga vanor och gör saker som jag vet är fel varje dag.

Varför berättar jag det här då? Ska man inte bara lyfta fram sina bra sidor? Det har jag tyckt och tänkt hela tiden. Men nu vill jag bara ta bort alla bilder jag tycker jag ser bra ut på. För jag känner mig inte så just nu. Folk frågar om jag vill med ut.. jag vill, men samtidigt inte, för jag vill inte att folk ska se mig just nu. Jag känner mig tråkig och oattraktiv. Så imorgon ska jag sminka mig feeeett fint och ta på mig awesome kläder som jag inte ser tjock ut i och så ska jag fortsätta med mitt glutenfria och även skippa yoghurt i en månad. För yoghurt äter jag alldeles för mycket av.

Oj, jag märker själv att jag visst gjort en dip i min lycklighetskurva…. förlåt. jag blir såhär när jag äter socker. Jag klarar inte av det. Blir nedstämd! =(

 

Det jag ville säga var i alla fall att jag är som alla andra och inte bättre än någon annan. PUNKT

 • Equill

  Du ser bra ut och är inte oattraktiv! 😀 Kram och hoppas du pallar ses och få spö på pokémon någon dag 😛

 • Ett får

  Du bruden… du är en av dom attraktivaste homosapiens jag har sett!

  • haha wow, ett får? Har herr fårskalle träffat mig på riktigt? ;P

   • Ett får

    Yes, IKEA