vad tusan tänkte jag att jag skulle ha detta till?

Posted by on 5 januari, 2012

Jag har precis varit ute på en massa lång promenix med hundarna och mamma. Jag sov faktiskt hos henne inatt. På pappas sida av dubbelsängen. Dock fick jag smala ihop mig pga att vår hund Borke brett ut sig över madrassen. Jag hade inte hjärta att putta bort honom.

Jag har också hittat massa skoj bland mina gamla saker.

Ibland undrar man ju varför man sparar på vissa grejer. Var jag psykiskt sjuk när jag var liten? Jag vet att det inte bara var tänder jag samlade på.  De konstigaste sakerna jag minns att jag sparade på är:

  1. papper i olika färger
  2. brevpapper
  3. tärningar
  4. ögonfransar
  5. 50-öringar

Det där med ögonfransarna kommer jag speciellt ihåg. Jag tyckte det var så roligt att dra i dem, sedan fick jag för mig att jag skulle spara alla som trillade av, på ett och samma ställe. Så jävla onödigt! Det är ju inte ens något som man kan säga ”jag kanske kommer behöva det här” till.

  • Caroline olsson – Carowski

    Haha va skoj! Jag samlade också på mina mjölktänder, fast det var looong time ago, vet inte ens vart min lilla ask med tänderna har tagit vägen.. Kanske lika bra. Dom såg ju inte så fräscha ut =D Haha