Städa är till för mesar

Posted by on 7 januari, 2012

satan i gatan va det gömde sig damråttor i mitt rum.
Flyttdatumet har flyttats fram hela tiden i snart ett år så idag insåg jag att jag inte städat sedan i somras. Back then var min tanke ”Det här blir sista gången jag städar innan vi flyttar”. Det blev det också. Jag är trogen. Jag står för vad jag sagt… men fyy vilka jävla tussar det ligger här. Det är så smutsigt att det inte ens är värt att ta kort på! XD

Jag vet att de flesta tycker det är tråkigt att städa, men det är inte många som pushar det såhär långt. Jag tror jag just slog världsrekord i stökigaste rummet.

Förra året när jag skulle julstäda (som för övrigt var gången innan ”sista gången” som jag städade) så puttade jag ut sängen till mitten av rummet för att kunna damsuga bakom. Det resulterade i att sängen stod mitt i rummet i säkert 3 månader innan jag samlade kraft till att putta in den en meter igen. Jag vet inte om det beror på att jag är anti eller bara lat.