dags att traska mot studenten

Posted by on 11 januari, 2012

Nu är det dags att springa hela vägen till skolan. Det blir nog faktiskt första gången på 3 år som jag går från enskede till skolan, trots att det bara tar ca 30 minuter. Även jag väljer den snabba lata vägen. Men hur tusan vet jag hur lång tid det tar? Jo, för jag har varit klantig och tappat min plånbok på lidl en gång. Det betyder alltså att jag har gått hela vägen från skolan, och tagit tid. =) Det var ju himla bra att jag tappade den. Annars hade jag inte haft någon aning.

Så dagens visdomsord får bli den gamla ”Inget ont som inte för med sig något gott”.
….Jag vet inte om det är så man säger. Annars får det bli min version av ordspråket.

KRAM!

Det är btw 153 dagar kvar till min studentdag. Det är ju bara å kötta! YEYOO!!