Förlåt ben, men matte har inget SL-kort

Posted by on 11 januari, 2012

Nu är klockan slagen. Lite senare idag ska jag ta mig till skolan. Frågan är dock hur, eftersom vi inte fick våra SL-kort innan lovet. Hur tänkte de där? Ska jag gå till skolan tycker de? Har kulturamas ledning någon aning om vems ben de muckar med? De är gjorda av stål!!!! Så satans GROVA!

Dock blir det nog så att jag får gå trots allt. Det tar emot, men jag tänker inte betala 20 spänn för att ta mig till skolan.

När måste jag gå upp då? Onsdagar är min sovmorgonsdag, men eftersom jag sovit till 2-3 den senaste veckan så blir det tidigt tidigt. Säkert 10 måste jag gå upp.  ojojoj hur ska jag klara detta? Måste kanske ta mig en powernap nu på en gång. Det blir en kontrast, men jag tror faktiskt jag kommer kunna somna. G’night!

Lite såhär känner jag för att behöva ta en långpromenix imorgon bitti… Festligt, visst? 🙂

 

HEJHEJ KULTURAMA! Sista terminen påbörjas NU.