Superbär

Posted by on 11 januari, 2012

ett tranbär….2 tranbär…3 tranbär….30 tranbär…31 tranbär… Ja, jag har ätit tranbär dvs. =) Det blev min efterrätt idag.
Det är faktiskt första gången jag smakat tranbär som är färska och helt utan sötning.

Tranbär är supernyttigt och megasuperbra för att få i sig C-vitamin, antioxidanter och massa bra grejsemojser om man råkar få urinvägsinfektion, vill slippa cancer eller bara vill hålla sig ung. Det vill jag. Jag tänkte att om jag äter upp hela paketet på en gång så kanske jag blir 10 år igen………. Det funkade inte! 🙁

Det var svinigt dyrt btw. 330g kostade 40 spänn.
Vad smakar det då? hmm.. det var faktiskt godare än jag tänkt mig. Jag hade förväntat mig det värsta, så jag blev positivt överraskad. Dock förstår jag varför de nästan alltid är sötade.  😉 Är man inte en tönt som jag så tycker man nog det är lite surt. Jättesurt skulle jag tro!

Vad har du för erfarenhet av tranbär?

  • TewDIE

    Jag har för mig Tranbär va domdära hemska små kulorna som brukade va på nått badställe min mormor och morfar brukade ta mig till, när jag va liten. Taggiga hemska buskar å sen när man väl åt dom små bären så vred sig ansiktet ut och in och man fick en otrevlig hinna i gommen xD Där har du min erfarenhet xD