Lattjo jobb

Posted by on 18 januari, 2012

”Heeej kompisar och välkomna till feeka, världens bästa blogg! Jag heter Thessan och idag ska ni få se på……”

Byt utfeeka” mot ”lattjo lajban” och ”blogg” mot ”barnprogram” så kan ni ju börja fundera på vad jag gjort idag….

 

Jo jag har varit på casting för barnprogramledare/skådis -ish. De sa att de inte bara sökte en viss person till ETT jobb, utan de skulle se om man passade in i något av det de hade i framtiden. De behövde nya glada ansikten. Jag tyckte det passade på mig =)

Jag blev först intervjuad av en tjej som hette Jojo (som faktiskt jobbar som programledare i lattjo), efter det så körde vi ett låtsas lattjo framför en liten kamera, först båda tillsammans, sedan jag ensam. Satan va kul det var! =)

Jojo hade FANTASTISKA örhängen. De var ROBOTAR!!!<333 Amaziiing!!!

Kolla in  http://www.nordiskfilmtv.com/se/produktioner/ för att se vad nordisk film tv gör/har gjort för produktioner just nu.

Och håll tummarna för mig! 🙂

 

 • TewDIE

  Kan inte tänka mig någon bättre än dig för jobbet! 😀 Gogo Feeka! 😀

 • Amanda

  lycka till! 😀

 • Hanna

  Du kommer säkerligen få ett jobb! Håller tummarna :)))))

  • Det hoppas jag också. Förstå vilken dröm! 😀 Då måste du lova att titta ^^