värdigiaste svensken

Posted by on 23 januari, 2012

Dagens värdigiastiste(ett ord jag kom på själv) :
Att gå till skolan, ta närvaro för hela dagen, åka iväg och träna 2 timmar, åka tillbaka och vara med sista halvtimmen. =)

 

Sedan kan jag ta och svara på en läsarfråga eftersom det här inlägget blev lite kort och torrt..

”Är du från sverige? eller har du kanke några släktningar från USA till exempel?”

SVAR: Ja, jag är så svensk som man kan bli… om man inte räknar Gotland som utomlands (Såvitt jag vet så gör man inte det). Men jag har släkt som bor i USA. De är dock också svenskar. Det är de jag ska bo hos när jag åker dit.

Jag är rätt tråkig alltså, när det gäller gener. Det enda coola jag vet är att min gammelgammelgammelgammelfarfar(?) emigrerade till afrika och blev uppäten av kannibaler. Det är lite exotiskt, visst?  xD

En bild från Gotland förra sommaren.

Gotland, våren 2009. =)

  • tove N.

    Åh, ska du till USA? Gud vad roligt! 😀

  • Virre

    kannibaler är ju rätt coolt!