grymt kul med trasig gris

Posted by on 24 januari, 2012

Idag har varit knäpp. Jag försov mig och hade minus 20 minuter på mig innan jag skulle åka i vanliga fall. PANIKEN SOM UPPSTÅR! Skulle gått hemifrån kl 07.50, men vaknade 08.11. Dock var jag ute ur huset 08.29. Fantastiskt!

Det var tur att jag gick till skolan idag, för lektionen som var orsaken till att jag valde natrkunskap B,utspelade sig idag. Vi kallar det CUTTA GRISEN! =D
Vi skulle alltså skära i lite spännande delar av en gris. Det var nästan så att jag blev lite äcklad vissa stunder. En gång var då jag klämde på tungan första gången. Den var så musklig. Tungan är ju jättestark. En fet muskel, hela den! Jag skulle tagit hem den och smakat med lite salt och peppar ^^ den kanske är jättegod.

Vi grävde fram stämbanden, för det är ju lite intressant för oss som håller på med sång. De såg inte alls ut som jag trodde. Men denna grisen hade i alla fall vita och friska stämband. Vi fick honom att sjunga lite också ^^

Här är Josefin Kjellbris. Hon går i min klass. Världens skönaste tjej! ^^

  • Virre

    smakar bra luktar gott!