Flottsbro

Posted by on 29 januari, 2012

Dagen har varit så fantastiskt kul. Själva Flottsbro får kanske inte en så hög poäng. Det var isigt och mycket folk ( och mycket nybörjare). Men att äntligen få åka skidor igen och att få göra det med awesome people var bäst. Jag blev inte alls mätt på slalom och är nu mer taggad än tidigare på skidsemester (och innan var jag himla taggad också!)

Här kommer några bilder från dagen:


Vicci i knappliften på G för första åket i barnbacken.


Adam i samma situation som vicci på bilden innan

…Och även en Thessan! =D

Jag jämför skidor med att stå på scen (som jag skrev tidigare). Vad skulle du jämföra skidåkningskänslan/roligheten med? 

  • Vilken snygg jacka!

  • Åh vad roligt det såg ut ni hade det 😀 Sist jag åkte slalom var förra året i April!
    Jag hittade din blogg hos Keela! Så fina bilder du har! 🙂