Helgens awesome på keelas blogg

Posted by on 30 januari, 2012

Igår ringde Fredrika och jublade över att hon vunnit en tävling på en blogg. Jag blev så glad över att hon faktiskt lyckats vinna. Man vinner ju aldrig!… Så jag bestämde mig för att försöka vinna någonting själv. Därför gick jag in på massa olika hemsidor som hade tävlingar och deltog.

Sedan fick jag ett sms på tunnelbanan från fredrika. ”DU ÄR JU FÖRFAN HELGENS AWESOME PÅ KEELAS BLOGG!!!!!!
Snacka om glädje. HURRA FÖR MIG! =D

Jag tror att om ni gillar Keelas blogg så kommer ni gilla min. Hennes blogg kanske är snäppet bättre, men mina videos äger hennes! ;D

(keela.se)

 

Och jag tänkte reda ut mitt knasiga kommentar-system. Om ni tycker det är krångligt så skriv bara ert namn där uppe och så länkar ni till er blogg i kommentaren. Mycket lättare både för mig och dig.

Kommentera på, kompiiisar!<3