Ute en måndag

Posted by on 31 januari, 2012

Klockan är mitt i självaste natten och jag är trött som bara den.
Hela kvällen har spontan-spenderats på ”Harry B james” som ligger på regeringsgatan. Vem säger att man inte kan då ut på en måndag liksom?

Den största anledningen var dock att min bästa vän victoria  fyllde 18. Det kändes ju jobbigt att hon skulle behöva gå och vara 18 i 5 dagar innan hon fick gå ut (alltså ända till fredag då vi tänkt gå ut första gången med henne egentligen.)

Rock-karaoke och trevliga människor!

Här står hon och sjunger vackert. Jag själv vågade mig också upp på scen och sjöng ”Scars” med Papa Roach.

Här har vi mina andra två bästaste vänner, Gabbi och Linn.

Pga att jag nästan aldrig dricker alkohol så blev jag lite iakttagen av vakten ett tag, då han lagt märke till att jag var den enda som inte köpte något i baren. Så till slut kom han fram till vårt bort.. ”Skulle jag kunna få se din legitimation?”. Han kändes säker på att jag skulle dippa med huvudet och behöva erkänna att jag inte var myndig, men mitt svar blev; ”Självklart!” för jag är faktiskt 18, tro det eller ej ^^ HAH, Felt good! ;D